Potencija

 za penis proširenje – kako ga koristiti? gdje da ga kupi, ljekarna, cijena

Oko lokalne pravne lijekove za povećanje penisa lebdi oreol tkani mitova i zabluda. Sve izgleda jednostavno: dovoljno je premazati dan dodatak i noć i uživajte rast

.

Ali, ne. Osim toga, važno je da kupi original i strogo slijedite upute.

Koja je

krema je dizajniran za bezbolno trajno proširenje penisa. Ona se zasniva na naučnim studijama ishrane Afrikanaca se zna da je najveći falus

na svijetu. Proizvod je privukla snažan biljni kompleks, koji utiču na kavernozna. Sredstva lokalnih akcijskih zahteva redovno eksternu aplikaciju na penis. Ishranu tkiva izaziva snažan rast

Crna stvarna

veličina odgovara propisima certifikacije -. Čuvajte se lažnih s nula dinamikom sadržaja action.to ↑

Otpusnicu i izgled –

dodatak je sintetiziran u obliku mekih ljekovitih oblika.

krema je formuliran za lokalnu topikalnu primjenu. Dostupan u cijevi od plastike, volumena od 50 ml, pakirano u kartonskim kutijama. U prilogu priručnik koji opisuje radnje i osobine.

sadržaj tube je umjereno gust, gel-poput mase, bez boje i primjetan miris. Sastoji se od samo 4 aktivnih sastojaka biljnog porijekla.

Gel –

dodatak je izgrađen na osnovu biljke. To uključuje prirodni sastojci koji se uzgajaju u ekološki čistim područjima Južne Amerike i Afrike.

Tabela 1. Pregled komponenti

Supstanca

Ključne komponente

Koristi se za rast

Voće Aguaje

Amino kiseline

Vitamini A, C

Minerali

oleinske kiseline

Plant enzima

deluje na kavernoznog tkiva, stimulira proizvodnju složenih proteina, njeguje i hrani kožu

Gotu Kola

Eterična ulja

vitaminima A, E,

Bioflavonoids

Magnezij

saponina

Obnavlja tkiva i obnavlja punu staničnog disanja, intracelularne metabolizam

Lagenariya

aminokiseline (lizin, triptofan, orgigin)

Cink

Masne kiseline

Vitamini E, C i

Poboljšana rast ćelija, popravljanje oštećenih tkiva

Ginger je

Masne kiseline

Steroli

alkaloidi

grije, osigurava cirkulaciju puna krvi, tonove

Kako se krema

Svaka komponenta pruža vlastite farmakološki učinak.

radi na svim tkiva penisa:

 1. vaskularnu kompleks – poboljšava cirkulaciju krvi, širenje kapilara, vaskularne mreže. Praznine, šupljine kavernoznog tijela dobiti super-sila u velikoj pumpanje krvi. Što je veća krv dostavi bolje povećava veličinu.
 2. tkiva zasićenje hranjivih tvari – biljnih aminokiselina raditi na rast endotelne glatkih mišićnih ćelija. Protein jedinjenja čine ćelije podjela, proširenje penisa u širinu, dužinu.
 3. Povećana proizvodnja vlastitog kolagena-vlakna elastina -. Strukturne osnovu rasta, na površini kože

Dodatak ima kumulativni efekt. Prvi vizualni rezultati se postižu na druge nedelje kursa.

Tabela 2. izglede za rast

instrukcije upotrebe

Da početi da teku niz higijenskih postupaka. Uzmi tuš, sat sa čistim rukama. Osušite penis ubrusom – proizvod se nanosi na suhu kožu. Vlage, čestice vode kako bi se smanjila koncentracija aktivnih supstanci.

Što je sljedeće:

 • nanesite kap kreme po cijeloj dužini od bure. To je najbolje raditi pri maksimalnoj erekcije, do maksimalne površine;
 • siguran masaža pokreta, primijeniti sve preko kože;
 • nastaviti masažom dok se potpuno ne apsorbira, ali ne manje od 10 minuta;
 • stope primjene – jednom dnevno. Trajanje kursa -. 4 nedelje

Postoji nekoliko dodatnih tehnika koje pomažu da se poboljša rast.

Kako napraviti gel max:

 1. Praksa jelq: vaskularna tehnika dvaput će uveličati efikasnost. Uhvatite bure OK grip. Utiču na prsten, pređite na glavu. Ponovite rabljena i tako 25-40 setova. Držite stalni pritisak, ali bez bolova. Ako je potrebno, dodajte novi dio kreme;
 2. Počni toplo obloge prije i nakon primjene. Prije nanošenja treba mokar oblog, – natopljenom u toploj vodi

  peškir će biti postavljen na penis za 10-15 minuta. Nakon apsorpcije – sušenje (ručnik grije u kosu ili na radijator). Ova jednostavna akcija će povećati apsorpciju tvari;

 3. Da li aplikacija – instalirati na sloj kreme prozirnom folijom za 10-15 minuta. Takva kunshtyukov će u potpunosti otvoriti pore i koža će poduzeti sve potrebne supstance.
 4. OL>

  Buy

  najhitnije problem je kupiti lažni dodatak. Cucle ne sadrže ispravne aktivne sastojke i pokazati dinamiku povećava nula. Nakon suđenja ljudima da ostaviti negativne povratne informacije. Da biste dobili originalni, molimo posjetite web stranicu proizvođača. Kupiti pravi, će osjetiti punu snagu formule rast biljaka.

  Komentari muškaraca i doktora

  Proizvod je uspio da akumulira bogato iskustvo praktične primjene među kupcima i predstavnici medicinske zajednice. Ocenite gel, zasnovane na stvarnim mišljenja.

  Sergey, Arhangelsk 19 godina

  Otišao 4 tjedna nakon što sam počeo mazati gela. Da li je sve u redu, privukao vježbe (ne svaki put), nikada nije propustio dana i pratio upravo kursa. U prosjeku, masaža potrošiti oko 20 minuta. Na početku je bio 14,5 cm u erekciju, sada 17.8. Vidi se da je penis postao veći u volumenu. Izgleda masivniji. Postoji još jedan plus –

  seks postao mnogo više, sve dok je član se održava kao kamen, čak je primijetila

  .

  Boris, 35 godina, Sankt Peterburg

  Pokušao mnogo različitih komada, nije mogao probiti kroz rast obim. Plus sve vreme je vraćena nakon završetka kursa. to je sasvim druga priča. Svaki dan je bio angažovan dva puta, je privukla zagrevanje, jelqing. Penis je postao tvrd kao kamen. U erekcija nije pritisnut. Rezultat odličan rast. 4 nedelje dobila skoro 5 cm

  Vladimir Ivanovič, urolog, ambulanta MEDISTAR

  Predloži koristiti gel zajedno sa ručnim vježbe.

  trake – jaku platformu za progresivni rast u obimu, dužini. Samo nemoj upuštati u zabludama, dodatak radova i bez CCT je na putu. Samo dodatno opterećenje umnožava efekt. Siguran sam da će to biti korisno za muškarce čiji Veličina penisa je mnogo niže od prosjeka podataka.

  Maxim Leonidovich, androloga, ambulanta Renovacio

  je prvi – liniju dodatak za bezbolno povećanje falusa u muškaraca svih uzrasta. Ovaj alat je već dugo uključena u uroloških praksi, a koristi se za nekoliko godina. Sastav pokazuje visoke potencije, brzina nastanka efekta.

  Dozvoljena dugoročne primjene, omjer koristi i rizika radi u korist pacijenta. Sposobnost da se poveća obim korpora kavernoza je bio klinički proved.Book na službenoj web stranici

  Online naručivanje na javnoj stranici je siguran i pouzdan način za kupovinu. Odaberite ovaj put i nikada neće naići na falsifikat. To je resurs s reputacijom, dokazuje najbolju ruku. Fleksibilne načine plaćanja, isporuke.

  Kontraindikacije

  Proizvod se koristi na pozadini progresivnih dermato-polne bolesti i povreda člana kože. Upotreba je zabranjena mlađe od 18 godina, ako je krema uzrokuje lokalne alergijske reakcije. Kada je negativna reakcija, zaustavite naravno, uzeti antihistaminik.

  Pazite da ne kupuju lažne! Original krema je pravi lov. Da bismo slučaju da u prodavnici preko službene web stranice.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...