Boobs XL - kako ga koristiti? gdje da ga kupi, ljekarna, cijena
Beauty

Boobs XL – kako ga koristiti? gdje da ga kupi, ljekarna, cijena

Boobs XL. Kako se razlikuje od drugih?

Uvijek sam imao problema sa kremom je za proširenje penisa, skitnice, prsa i drugih dijelova tijela. Utisak je da je dizajniran za degenerika:. Najgluplji izjave su u pratnji primitivni tekst, i obećanja da će obradovati samo retardiran

Da li je to krema za dojke nije

tako. Ona ističe protiv generala pozadini obilje poštapalice. Uzmimo, na primer, prvi oglasne jedinice, što nas uvodi na proizvod:

Koliko opskurne riječi na tako malom tekst!

  • Lipolifting (ili lipofiling) je transplantacija masnih ćelija za povećanje određenih dijelova tijela.

Što je Adipofill’InTM? To je bio proizvođač? Ali zašto, onda, u gornjem desnom se iz Lucas Meyer je poznati američki kozmetički brend?

Imajte na umu da na kutiji kreme logo ove kompanije je nestao. Imajući pri ruci Internet, lako je provjeriti da Lucas Meyer proizvodi kreme za proširenje dojke. Ispostavilo se da njihov logo se koristi ilegalno, otvoreno, “ljepote”.

Formula D56 EM> spominje se samo na stranicama koje prodaju ovu kremu. Ali faktor HIF-1α je stvarno tamo . Em> je protein proizveden u organizmu na neki način treba pomoći da se poveća dojke.

krema Boobs XL i njegov princip rada

prodavaca fondovi i dalje savijati linije i zveckanje off sklop naučnom smislu. I to je, iskreno, dosadan. Očigledno je da o povećanju grudi može ispričati u jednostavnim riječima -. To nije teorija struna nije nuklearna fizika

Ali umjesto Gospodina marketari velikodušno razbacane kroz tekst nejasan riječi redak posjetilac mogao da shvati šta se dešava.

Da dokaže da je tekst nerazumljiv ne slučajno, nego namjerno, vrlo lako. Guglovao riječ lobotimized. EM> To se može naći samo na lokacijama koje prodaju ove kreme je izmišljena rok!

Osim toga, to je lako uočiti da su svi ovi termini početi rečju “lipo” (lipo), koji na latinskom znači “debelo” . Ali ove brojke su samo ne koriste skovao termin, ali je uspeo da spreči grešku!

Pojmovi:

p>

  • Adipogenesis – sintezu novih masnih ćelija;
  • lipogenesis – proces depozita masnih ćelija;
  • LIPOLIZA -. Razgradnju masti

Dakle, opis kreme mogu se svesti na sljedeće: on obećava da će sintetizirati i akumuliraju masne ćelije u predjelu grudi, blokiranje dalje masti slom. To masnog tkiva da se poveća grudi nekoliko veličina.

plastičnu operaciju ovog povećanja se zove lipomodelling. Evo, obećavam da isti efekt, ali bez operacije.

Ono što je lipofiling i gdje radi kremu?

Dakle, dolazimo do glavne tačke – kako pravi su ova obećanja? Može li krema za napumpavanje grudi masno tkivo?

Počnimo s činjenicom da je lipofiling povećava grudi za jedan veličine ili manji, ali

ne i tri. I krem ​​u ovom planu ne može biti efikasan kao operacije. Njegova prodavcima predložiti da dodate masnoće izuzetno dojke, ostavljajući ostatak figure u istom stanju.

Verovatno svako ima prijatelja koji se oporavio joj grudi porastao 3 veličine? Dakle, kao što obećanja su pretjerana.

Drugi i što je najvažnije: masno tkivo se ne uzima iz zraka. U slučaju injekcija, to je transplantiran iz drugih mjesta akumulacije. Ali ako je “debela” mesta nije, onda se takva operacija se ne obavlja u načelu. Ali odakle masti nakon nanošenja kreme?

Da, ali su prikazani mnogi nejasan termine kao što su faktor, HIF -1 a , itd, ali proces stvaranja masnog tkiva je prilično jednostavan i lako objasniti bez ovih termina:. troše više kalorija nego što troše, ti masnog tkiva

Bez dodatnih kalorija masti se ne sintetiziran, to nije ono što preuzimanja potrebno povećati ishrane. Nije mnogo trlja grudi masti, ona neće postati “deblji.” – to je isto sa kremom

Ja ne kažem da je gojaznost je povezana s hormonalnim promjenama i štete za zdravlje. Tijelo neće odložiti masti selektivno, samo na grudima. Fat će neminovno pasti ispod trbuha. I ova vrsta gojaznosti, Centralna gojaznost, smatra najopasnijim.

S povećava rizik od razvoja srčanih bolesti i dijabetesa. Također dolaze hormonalne promjene: tijelo je obnovljena da održava energetski balans

.

To jest, ako obećanja prodavca krema bila istina, oni bi naškoditi nikome. Ali to ne može biti mnogo briga, jer nema efekta nakon upotrebe Boobs XL neće.

Klinička ispitivanja. Razvod ili istina?

Osim toga, priču o ovom krema je u suprotnosti sa zdravim razumom, je još jedan dokaz da imamo pred nama banalna razvod za novac. I ovo dokaz je, u stvari prodaje na web stranici:

Ovo je grafikon koji pokazuje klinička ispitivanja kreme kraljice. Na prvi pogled ona je sve u redu, osim što prodavci neće napisati ime bez grešaka. Ali pokušajte shvatiti značenje ovog grafikona je da to pokazuje?

Druga ključna točka: jedinica volumena dojke. “Obični smrtnici” inča upotrebu za mjerenje kompletan obim oko grudi. Međutim, stručnjaci koriste mm3 – kao na grafikonu. I tako, prema informacijama na web stranici, iznos

bista subjekata povećan na 3 000 mm3.

Ali ono što smo naučili od medicinski članak pod naslovom “Teenage mammology”:

  • U prosjeku, u grupi žena u reproduktivnoj dobi, 25-45 godina starosti, količina mliječne žlijezde je oko 500 mm3.
  • Idealna je usvojen grudi zapremine 250-300 mm3.
  • Obim 400-600 mm3 se smatra umjerenim hipertrofije,
  • 600-800 mm3 – teške hipertrofije,
  • 800-1000 mm3 – značajan hipertrofije i 1.500 mm3 -. Gigantomastia

To jest, čak iu priči o kliničkim ispitivanjima bi-biti marketingu navode podaci koji su fizički nemoguće! 3000 mm3, što je dva puta više nego gigantomastia! Okrenuli su se ispitanici u mutanti?!

Pregled Boobs XL

Ova krema obećava da će povećanje grudi, upumpava nju masti. Ali gdje će masti, njegova prodavci ne mogu objasniti. Umjesto toga, oni pokušavaju da zbuni kupca, pa je odmahnuo rukom da kaže:. To je sve tako pametan i naučno, onda ne treba ni pokušavati da shvati

U stvari, sličan efekat se postiže isključivo operacije je da lipofiling koristeći kremu to je nemoguće.

Informacije o kliničkim ispitivanjima znači konačno uvjeren da su sve informacije na prodajnom stranici izmislio.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...