Zdravlje

Alkozeron прегледТоком 2019. године добит компаније износила је 3845 хиљада. Генерални директор ограниченом одговорношћу “Агромакс” Горбатов Сергеј. Основна делатност је трговина пољопривреду и шумарство, опреме и материјала, укључујући и трактора на велико. Фосфор – раст стимулише биљка, повећава продуктивност пољопривредних и хортикултурних усева, садржаја протеина у семену. Alkozeron је веома ефикасан начин на који успева да убрза раст биљака.

Основна делатност је “Отхер вхолесале” додатне активности 21 ком. Ограниченом одговорношћу “Alkozeron” има одобрен капитал у износу од РУБ.

Alkozeron

Земљиште имамо веома лоше каменита, а жетва је увек скроман. Али само прошле године, када смо то покушали

ђубриво. Организација доо “Alkozeron” снимио 21. јула 2005. године и налази се на адреси Москви, улица Магистралнаиа 3-ја, Д

Главни задатак обраде – механички орање за припрему повољне услове за сетву и обезбеде успешно клијање. Крајњи циљ – хигх ииелд. Резултат примене орање – елиминација корова и разних штеточина очувања и акумулација влаге у земљишту

.

Сви купци били задовољни како резултат попуст и квалитет купљених возила. Мој комшија ме је видео ђубриво да обрађују земљу и затражио развод или не, све што је написано о томе?

Овај иновативни развој домаћих агронома могу постићи повећана принос, без потребе за хемијским ђубрива. Средства активно користе као мамац, такође се користи за натапање семена. Овај Био-ђубриво је савршен за прскање и заливање, оплоди им јагоде да је почела да доноси плодове.

Постоји велика потражња међу великим фармама, компанија и холдингов.Удобрение одличан! Све што су фотографије производи користећи исти. Никад се испоставило да оствари тај принос.

Компанија Картица је доступна из регистра лиценцираних активности организације. Сто се заснива на подацима из регистра.

  • Али само прошле године, када смо покушали ово ђубриво.
  • постоји велика потражња међу великим фармама, компанија и холдингов.Удобрение Греат!
  • Земљиште се веома лоше каменита, а жетва је увек скроман.

    Пре тога никада се испоставило да оствари тај принос.

    Све фотографије узгајају уз његову употребу.

Оснивачи ДОО “Alkozeron”

Комбајн АЦРОС 580, трактор и приколица 305 СВЕСТРАН прскалица СВЕСТРАН 305 УСБ-850 заузимала централно место у излагању “БелгородАгро 2014”. На штанду “Агромакс” руководиоце пољопривредних предузећа у примили региона информације Белгород не само основу изведених пољопривредне механизације, али и за читав низ технологија Ростселмаш. Традиционално, она је окупио водеће светске произвођаче пољопривредних машина и опреме, који су предали наше пољопривреднике и суседних региона свог развој и усавршавање. Дакле, само Ростселмаш, заједно са званичном дилера у Белгород региону ЛЛЦ “Агромакс” представљени на једном од три модерне пољопривредне технологије модела.

Мишљење фирма Агромакс

Не чуди приобрела.Рол хемија у повећању продуктивности пољопривредних културАгромакс – Био-ђубрива, која се патентиран, је сертификован, тестиран и тестиран више пута. Користи се не само у личним салаша.

хоћу да кажем да је ово стварно добра ствар, не доноси штету по здравље. Користим активатор више од

једне, и све време сам велики принос и не инсект није штетан. Дефинитивно препоручујемо коришћење ђубрива, и твоја култура ће бити добро заштићен од мраза и штеточина. ђубрива са великим бројем елемената у траговима, буи ин Уфа агромакс ђубрива, ђубрива господара. Компанија “Листерра” понуде течни комплексно ђубриво са микроелемената у хелирани облику своје производње за лисних усева апликација.

ризике и поузданост фирме

Организације додељен ИНН ОГРН, ОКПО. Као што знате, то се односи на Комбината и сточне хране линије Ростселмаш. Према условима произвођача програма даје пољопривредницима попуст од 15% за произведени опреме, а Влада субвенционира попуст. Током две године својим активностима, програм је стекао велику популарност међу пољопривредницима Белгород. Само у 2014., што је продала 30 јединица жита и опрема за прехрану за пољопривреднике, великих газдинстава, фундуса Белгород региона.

биофертилизерс возрозхдениеОтзиви о ђубрива Агромакс састоји искључиво позитивно. Производи произведени форму погодне кесица, а у контакту са земљом је стално активан. Све ово потврђује купаца који су веома задовољни резултатима примјене јединственог биоудобренииа.Стало интересантан као средство утицаја на мом врту. Заиста повећан раст кромпира и парадајза. Био-ђубриво ПавлодарСтало интересантан као средство утицаја на мом врту.


You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *